Hästfoder levererat hem till dörren.

Gratis* utkörning
i hela Värmland

*vid order på minst 1000: -

Få först, betala sen
via Klarna inom 14 dagar

Kvalitetsfoder
från Krafft och St. Hippolyt

Foderrådgivning
kring din hästs foder

Vi ger dig en sak mindre att tänka på.

Vi vet att det innebär mycket jobb med att ha häst och att det är många saker att hålla reda på, att köpa foder är bara en av dem. Vår foderbil levererar kvalitetsfoder från Krafft och St. Hippolyt direkt hem till dig eller ditt stall. Det gör att du slipper åka och köpa det själv. Helt enkelt en sak mindre att tänka på.

1  Beställ enkelt dygnet runt i vår webbshop.
2  Välj leverans med foderbil, gratis* utkörning i hela Värmland.
3  Få 10 % på första ordern, ange kod FODERHEM i kassan.
4  Fodret levereras till dig inom några dagar. Betala enkelt via Klarna.

*vid order på minst 1000: -

"Jag vill ge dig mer tid med din häst."

Sedan jag blev hästägare har jag jonglerat familjelivet med jobb och mitt intresse för hästar. Mycket tid har gått till att köra runt i Värmland för att köpa hästfoder. Tid som jag istället kunde ha spenderat tillsammans med min häst. Det var då jag fick idén om att leverera hästfoder direkt hem till dörren.

Jag hoppas att jag kan vara med och bidra till att fler får mer tid med sin häst.

/Pernilla och Dovizioso
"Nu kan jag fokusera min tid på ridningen."

"Jag testade fodertjänsten och det passar mig perfekt. Jag förstod nog inte innan hur mycket extra tid jag faktiskt la på att hämta foder. Nu kan jag ägna mer tid åt det som är roligt med att ha häst."

Christel Mallwitz, hästägare


Så funkar det.

Vår tjänst är väldigt enkel. Du beställer fodret du vill ha i vår webbshop och vi kör kostnadsfritt* ut det till adressen du angett. Vår foderbil gör regelbundna turer i Värmland. Innan leverans i ditt område får du en sms-påminnelse så du kan lägga en order i tid för att få din order levererad med bilen. Du kan också komplettera din order med andra produkter ur webbshopen, så får du allt levererat samtidigt. Inga bindningstider eller köptvång, bara ett enklare sätt att äga häst.

* Vid order på minst 1000: -

Rätt foder till rätt häst

Vi vet vad din häst behöver.

Vi säljer foder från både Krafft och St. Hippolyt och kan erbjuda det din häst behöver i alla situationer. Är du osäker på vad du behöver ge din häst för foder så kan vi hjälpa dig. Vi har erfarenhet av hästfoder och vi kan också förmedla kontakt med foderkonsulenter.

BACKA LISSTUGAN 1
683 92 Hagfors
Sverige

070-653 48 47