Teamryttare 2023

Vi är stolta över att kunna presentera årets teamryttare. Alla kommer från Värmland och satsar seriöst på sin gren inom ridsporten. Gemensamt för dem är att de brinner för hästar och ridsport. Följ gärna våra ryttare på instagram: Madeleine, Annie, Hanna och Sophia

Madeleine Lindroth

Munkforstjejen på 30 år som har ridit så länge hon kan minnas. Hon brinner för livet  med hästar och särskilt dressyr. Hon tävlar upp tom intermediaire med Ocean, valack född 2006 e. Don Romantic - Kaliber som ägsoch är uppfödd  av Madeleines moster Lisbeth Persson . Madeleine har själv utbildat Ocean och han är verkligen en klippa och hennes ögonsten . Vidare finns några unghästar på 2 ,3 och 4 år på gården . Madeleine är målinriktad och siktar både på Grand Prix och unghäst championat. Vi på Loveyourhorse tror på Madeleine och är säkra på att hon kommer att nå sina mål!  Nu först siktar Madeleine på att bli mamma i februari, sedan är hon redo att återuppta träning och tävling. Vi önskar henne lycka till som teamryttare under 2021! Följ Madeleine på Instagram :)

Annie Walfridsson

Annie är 14 år och näst intill född på hästryggen. Hon bor i Torsby närmare bestämt på Berga Dressyrstall. Annie tävlar framgångsrikt i dressyr och rider i Svenska landslaget som både ponny- och childrenryttare. Med redan två nordiska mästerksap och 3 SM varav guld 2021 i bagaget ser framtiden ljus ut för denna unga ryttartalang. Förutom att tävla och rida älskar Annie att vara med hästarna och pyssla i stallet, hon tillbringar många timmar i stallet både före och efter skolan. Annies dröm är att någon gång få rida en kur på Stockholm horse shows arena. Vi på Loveyourhorse tror på att Annie kommer att nå sina mål. Hon är ambitiös, envis och mycket noggrann med sina hästar. Följ henne på instagram för att se hur det går.

Sophia Ericsson

Sophia är Sunnetjejen som ridit fälttävlan i 20 år. Sophia har skördat en hel del framgångar genom åren, som medaljer i både svenska och nordiska mästerskapen, samt vinster och placeringar på internationell nivå. Hon har även deltagit i Europamästerskap som ungdomsryttare. Sophia brinner för unghästutbildning och haft ett flertal hästar som gått Breeders med fina resultat. Till vardags arbetar hon med att ta emot hästar för inridning och utbildning.

Sophias förstahäst är Diolina, sto f. 2006, målet för året är att etablera Diolina på tvåstjärning nivå och att få till en internationell start. Sophia har också Lag-SM som ett av de större målen. Dessutom har Sophia Cantero och Truly a Dancer som båda är unghästar på 6 resp. 4 år, för dem är det breedersfinalen som är höstens stora målsättning.

Sophia siktar mot de högsta klasserna och att ständigt utvecklas som både ryttare och hästmänniska. Vi ser att Sophia har kommit en bra bit påväg, hon jobbar hårt och konsekvent mot sina mål. Följ henne gärna på Instagram.