Teamryttare 2020

Vi är stolta över att kunna presentera årets teamryttare. Alla kommer från Värmland och satsar seriöst på sin gren inom ridsporten. Gemensamt för dem är att de brinner för hästar och ridsport. Följ gärna våra ryttare på instagram: MadeleineEllen och Sophia

Madeleine Lindroth

Munkforstjejen på 29 år som har ridit så länge hon kan minnas. Hon brinner för livet  med hästar och särskilt dressyr. Hon tävlar upp tom intermediaire med Ocean, valack född 2006 e. Don Romantic - Kaliber som ägsoch är uppfödd  av Madeleines moster Lisbeth Persson . Madeleine har själv utbildat Ocean och han är verkligen en klippa och hennes ögonsten . Vidare finns några unghästar på 1,2 och 3 år på gården . Madeleine är målinriktad och siktar både på Grand Prix och unghäst championat. Vi på Loveyourhorse tror på Madeleine och är säkra på att hon kommer att nå sina mål! Vi önskar henne lycka till som teamryttare under 2020! Följ Madeleine på Instagram :)

Ellen Kåberg

18 åriga Ellen utgår från Karlstad, Grava-Rud, där har hon sina två välutbildade Holländska dressyrhästar Aimable, valack, f -05, e. Special D och Zambique, valack, f. -04 e. Rousseau. De är Ellens duktiga läromästare, 2020 är Ellen en del av juniorlandslagets utvecklingstrupp och hon satsar hårt för att klättra uppåt. Ellen har kvalat med båda sina hästar till SM 2020 och hon har som sitt stora mål att få rida internationellt mästerskap i sommar och debutera PSG i höst. När Ellen inte är i stallet eller sitter på hästryggen går hon andra året på naturvetenskapliga programmet på Thorén Businesses School och arbetar extra på Swedbank.

Vi på Loveyourhorse tror på Ellen och hennes kämpaglöd, vi tror att hon kommer att nå sina mål. Följ henne på instagram för att se hur det går.

Sophia Ericsson

Sophia är Sunnetjejen som ridit fälttävlan i 20 år. Sophia har skördat en hel del framgångar genom åren, som medaljer i både svenska och nordiska mästerskapen, samt vinster och placeringar på internationell nivå. Hon har även deltagit i Europamästerskap som ungdomsryttare. Sophia brinner för unghästutbildning och haft ett flertal hästar som gått Breeders med fina resultat. Till vardags arbetar hon med att ta emot hästar för inridning och utbildning.

Sophias förstahäst är Diolina, sto f. 2006, målet för året är att etablera Diolina på tvåstjärning nivå och att få till en internationell start. Sophia har också Lag-SM som ett av de större målen. Dessutom har Sophia Cantero och Truly a Dancer som båda är unghästar på 6 resp. 4 år, för dem är det breedersfinalen som är höstens stora målsättning.

Sophia siktar mot de högsta klasserna och att ständigt utvecklas som både ryttare och hästmänniska. Vi ser att Sophia har kommit en bra bit påväg, hon jobbar hårt och konsekvent mot sina mål. Följ henne gärna på Instagram.