Teamryttare 2024

Vi är stolta över att kunna presentera årets teamryttare. Alla kommer från Värmland och satsar seriöst på sin gren inom ridsporten. Gemensamt för dem är att de brinner för hästar och ridsport. Följ gärna våra ryttare på instagram: Madeleine, Annie, HannaSophia och Wilma.


Madeleine Lindroth

foto: Tilde Bryggegård

Madeleine från Munkfors som har ridit så länge hon kan minnas. Hon brinner för livet  med hästar och särskilt dressyr. Hon har ridit Grand Prix med Ocean, valack född 2006 e. Don Romantic - Kaliber som  som numer är pensionär. Nu har Madde tre unga hästar som utbildas och förbereds för framtidens tävlingar. Hästarna ägs och har fötts upp av Maddes moster Lisbeth Persson . Riviera TD, 2017 e Skovens Rafael som ska debutera Msv A under kommande säsong. Aquarelle TD, 2019 e Quarterhit som matchas mot championatet. Bali TD, 2018 e Benetton Dream som behöver mer tid på sig att utvecklas. Madde har stort hopp om att hon kommer att blomma ut med tiden.  Vi på Loveyourhorse tror på Madde och är säkra på att hon kommer att nå sina mål!  Maddes dotter Alice är 3 år och har fått sin allra första ponny Gina. Så spännande att följa både Madde och Alice! Följ Madeleine på Instagram :)

Annie Walfridsson

Annie är 15 år och näst intill född på hästryggen. Hon bor i Torsby närmare bestämt på Berga Dressyrstall. Annie tävlar framgångsrikt i dressyr och rider i Svenska landslaget som både ponny- och childrenryttare. Med redan två nordiska mästerksap och 3 SM varav guld 2021 i bagaget ser framtiden ljus ut för denna unga ryttartalang. Förutom att tävla och rida älskar Annie att vara med hästarna och pyssla i stallet, hon tillbringar många timmar i stallet både före och efter skolan. Annies dröm är att någon gång få rida en kur på Stockholm horse shows arena. Vi på Loveyourhorse tror på att Annie kommer att nå sina mål. Hon är ambitiös, envis och mycket noggrann med sina hästar. Följ Annie på instagram för att se hur det går.

Sophia Ericsson

Sophia är Sunnetjejen som ridit fälttävlan i 20 år. Sophia har skördat en hel del framgångar genom åren, som medaljer i både svenska och nordiska mästerskapen, samt vinster och placeringar på internationell nivå. Hon har även deltagit i Europamästerskap som ungdomsryttare. Sophia brinner för unghästutbildning och haft ett flertal hästar som gått Breeders med fina resultat. Till vardags arbetar hon med att ta emot hästar för inridning och utbildning.

Sophias förstahäst är Diolina, sto f. 2006, målet för året är att etablera Diolina på tvåstjärning nivå och att få till en internationell start. Sophia har också Lag-SM som ett av de större målen. Dessutom har Sophia Cantero och Truly a Dancer som båda är unghästar på 6 resp. 4 år, för dem är det breedersfinalen som är höstens stora målsättning.

Sophia siktar mot de högsta klasserna och att ständigt utvecklas som både ryttare och hästmänniska. Vi ser att Sophia har kommit en bra bit påväg, hon jobbar hårt och konsekvent mot sina mål. Följ Sophia gärna på Instagram. 

Hanna Walfridsson

Dressyrtränaren och GP-ryttaren som senaste åren också kan titulera sig ponnymorsa till Annie och Klara Walfridsson. Hemma på gården Berga Dressyrstall i Torsby tar hon emot elever och utbildningshästar. Hanna har ridit hela sitt liv och älskar att utveckla och utvecklas ihop med hästarna. Om hon känns bekant kan det vara ifrån Torsby ridklubb där Hanna jobbade som instruktör och senare ridskolechef i 14 år. Hon har, förutom döttrarnas ponnyer flera yngre hästar som hon tror mycket på för framtiden. Bland annat KS Mariachi som ägs ihop med- och är ett spännande samarbete mellan Hanna och Loveyourhorse! Följ gärna Hanna på instagram.

Wilma Holmberg

Wilma 14 år är uppvuxen på en gård "Olbyan" i Torsby. Wilma rider ponnyn "Kingen" Kingston de kom 2:a i Inverkans SM P90, 2023 . Kingen är även kvalad till FEI dressyr. I år har de blivit antagna till utmanartruppen i landslagets ponnyfälttävlan. Fokus kommande år ligger såklart på fälttävlan. Kingen är en väldigt speciell ponny, charmig till tusen och så en korsning mellan Islandshäst och Pura Raza Espanola (PRE). Vi på Loveyourhorse stöttar Wilma som visat sig vara en ambitiös ryttare och en fantastisk hästvän. Följ gärna Wilma på Instagram.