Piaffe REVO dressyrskydd bak - VEREDUS

I lager.

2 019 SEK

Anatomiskt format skal garanterar maximal komfort och perfekt placering på hästens ben!

Veredus bedriver forskning med tekniskt stöd, erfarenhet och hjälp från de bästa ryttarna på internationell nivå. Med denna kombination av kunskap är vi stolta över att introducera en ny generation av skydd särskilt utformade för dressyr. Piaffe REVO ger utmärkt skydd för den arbetande hästen.

Extra skydd i X-form - På baksidan av skyddet, täckt med EVA foam padding, finns ett extra skydd i X-form, som garanterar maximalt skydd till böjsenan, ett område som är särskilt utsatt för skador. De stötdämpande egenskaperna hos EVA foam minskar stötas och slag med 40 %. Maximalt stöd för sträck- och böjsenor tack vare den perfekta anatomiska och elastiska egenskaperna hos skydden.

Neopren med mikro-hål och andasfunktion (Aerox) undviker överhettning av senor och ligament.

Innovativ knäppning med hakar i rostfritt stål.

Snabbknäppning: Änden på spännet är i FLEXTAN, ett icke-deformerbart material, som spänns fast på hakar i rostfritt stål vilket möjliggör snabbast möjliga knäppning och uppknäppning, även med bara en hand. Hålen är utformade på ett sätt som garanterar högsta säkerhet och förhindrar risken för oavsiktlig uppknäppning under ridning,

Beställningsvara med 1 - 2 veckors leveranstid.