Sadelskåp SINGLE Saddlebox

17 500 SEK

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

Designa ditt eget sadelskåp!

Bilderna visar exempel för att du ska kunna "Go wild and crazy"! Vilka är dina färger, former och vilken text vill du ha på ditt skåp? Kanske har du en sponsor som vill ha med loggan och färgskalan? Ditt namn, ditt team, klubb, hästens namn... allt är möjligt.

Skåpet är av hög kvalité och du får känslan av ren lyx. Stadigt, stabilt och hållbart!

Saddlebox kombinerar en målad metallisk struktur med en yta av vinyl som klarar solljus och fuktighet.

Allt på sin plats... Ordning och reda!

Insidans lådor, hyllor och krokar gör det möjligt för dig att få med dig all utrustning överallt, i ordning dessutom. Smarta lösningar som utdragbara sadelhängare gör att utrustningen får plats på en liten yta samt att den skyddar din sadel under resan.

En långlivad kärlek...

För att säkerställa att du kan njuta av ditt sadelskåp i många år har vi varit särskilt noga med kvalitén på allt material och alla små detaljer. Skåpet är tillverkat i 1,5 mm tjocka stål plåtar som svetsas samman. Sadelskåpet är designat för att hålla och stå emot de mest extrema förhållanden.

Vart du än går...

Att resa på tävlingar kan vara helt galet, sadel, träns och annan utrustning måste få plats och förvaras säkert. Därför är det viktigt att göra den delen enkel för dig, så att du kan fokusera på din uppgift. Hjulen med bromsar och handtagen gör det enkelt att flytta skåpet dit du behöver ha det. Vårt portabla sadelskåp är designat att följa med dig vart du än reser!

Så går det till:

När du beställer ett skåp tar vi kontakt med dig för att diskutera vilken design du vill ha, vi tar fram förslag som du sedan kan godkänna och först när det är klart så börjar ditt sadelskåp att målas. Leveranstid från godkänd design är ca fyra veckor. Frakten hem till dig ingår i priset. (Välj hämtas i butik i webshopen) Skåpet måste betalas i förskott och kan inte heller returneras eftersom det är designat just till dig. Självklart går det bra med delbetalning via KLARNA .